Szombat

2013.08.03.

Ma meglátogatott minket a családom, Édesanyám, Édesapám és a három testvérem, ezért a mai napunk nagyon hasonlított a tegnapelőttihez. A délelőtt folyamán végig a várban voltunk, ahol megnéztük az összes kiállítást, de mivel a testvéreim még kicsik, nekik természetesen a Panoptikum tetszett a legjobban. Természetesen a többi kiállítást is megnéztük, és az öcsém, Bendegúz észrevette, hogy az Egri vár állandó tárlatán található élő makettben a török sátorában látható egy fedetlen keblű hölgy. :)

eger3hq-3.jpgeger3hq-4.jpg

Az Egri vár pont ebben különleges, a negyvenes szüleim, a tizenéves testvéreim és én magam is megtaláltam benne azt a részt amely teljesen lenyűgözött, míg a szüleim a fegyvermúzeumot, a kistestvéreim a panoptikumot, én pedig a börtönmúzeumot élveztem a legjobban. 

eger3hq-5.jpgeger3hq-10.jpgeger3hq-11.jpgeger3hq-9.jpg

A vár után megebédeltünk az Elefanto Pizzériában, ahol a kicsik nagy örömére ők Mickey egér alakú pizzát kaptak. Ezután anyuék gyorsan megnézték a helyet ahol most lakunk, és mentünk is tovább a strandra, mert elviselhetetlen volt a hőség. A pancsolás után a családom elindult hazafelé, mi pedig gyorsan megvacsoráztunk, és rohantunk is vissza a várba, mert ma is felléptünk az Egri csillagok jubileumi tizedik esti díszelőadásán. Hatalmas élmény volt oldalról, a lépcsőről végignézni a darabot, és ha csak egy jelenet erejéig is, de részesei lenni ennek az egyedülálló ékkövének az egri büszkeségnek.

eger3hq-18.jpgeger3hq-14.jpg

Már csak azért, hogy a Vitézlő Oskolásokat és a társulatot megismerhettük, megérte ez a pályázat! Egy kicsit meg is könnyeztük a darab végét, a rengeteg visszatapssal búcsúzó idős kollegákkal, akik az összes előadáson részt vettek, és mindennel együtt. Hatalmas élmény volt ez és nagyon-nagyon szépen köszönjük! 

komment

Címkék: eger strand egri csillagok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.