Vasárnap

2013.08.05.

A tegnapi előadás után picit iszogattunk a társulattal, így ma reggel kicsit kótyagosan keltünk. Délelőtt érkezett pesti barátnőnk, Juli, így délután négyen vettük be a várost. A Falánk Fanniban ebédeltünk, ahol ettünk desszertnek gőzgombócot. Úgy képzeljétek el, mint egy nagy szilvás gombócot, csak a prézli réteg nélkül, leöntve tejsodóval és lehet kérni fahéj, mák, és kakaó szórással is. Mindannyian itt, Egerben ettünk ilyet először, de egyből kedvencünkké vált.

eger4-3.jpgeger4-6.jpg

Ezek után arra gondoltunk, megcsináljuk végre a lépegetős videót, mert már próbálkoztunk vele, de mindenhol túl szélesek voltak a lépcsők. Sajnos ma is ebbe a problémába ütköztünk, ezért nem tudtunk olyan videót csinálni, mint amilyet szerettünk volna, de legalább elszórakoztunk a műanyag spirállal. Miután meguntuk, kicsit énekelgettünk, galambokkal torreádorkodtunk, üveget egyensúlyoztunk a fejünkön, mászkáltunk és kutyáztunk.

eger4-11.jpg

Később felmentünk a várba, mert tegnap ott felejtettük a bringákat, az egyik kerékpár kosarában Kata cipőjével, ami ott volt egy napig, de szerencsére senki hozzá sem nyúlt. Nagyon szuper, hogy ennyire lehet bízni itt az emberekben. :) Épp sétáltunk volna hazafelé, amikor teljesen véletlenül belefutottunk az egyik gimis osztálytársnőmbe, Csengébe, aki az anyukájával és a bátyjával kerestek egy helyet egy kávéra. Mi a Aphrodite Görög Kávézót ajánlottuk, és be is ültünk velük kicsit beszélgetni. Kata evett egy jókora fagyikehelyhet. Mindenképp próbáljátok ki a helyet, nagyon kellemes a belső kis udvara, mi most ültünk be oda először, eddig mindig csak kint kávéztunk az utcafronton.

eger4-14.jpgeger4-13.jpg

Nyugis kis vasárnap délután volt, jó volt újra látni régi ismerősöket, most hazajöttünk videót vágni, filmezgetni, és még megcsinálni egy-két dolgot. Mára már nem nagyon tervezünk semmit, de lehet, hogy még spontán lemegyünk egy italra valahova. 

A fotókat itt nézhetitek meg!

399291_532072110181699_582273567_n.jpg

komment

Címkék: kávé eger bazilika


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.