Péntek

2013.08.03.

A mai napunk elég nyugisan telt, mivel ledöntött a lábamról valami csúnya vírus. Ders és Wobe azért lementek a Szépasszony-völgybe a Sike Borászatba egy kis utánpótlásért az estére.

eger2-3.jpg

Délutánra kicsit magamhoz tértem, és elkezdtünk készülődni Bolykihoz, mert bármilyen betegség jöhet rám, a Robotkrumpli Fesztivált nem hagytam volna ki! Mivel a Bolyki Pincészet egy kicsit messze van a belvárostól, egy újdonsült egri barátunk, Áron felvitt minket taxival.

eger2-4.jpgeger2-15.jpgeger2-7.jpgeger2-6.jpg

A Bolyki Pincészet egy hegyoldalba van vályva. Gyönyörű - ahogy azt a fotón is láthatjátok - és hatalmas. Herczeg Flóra mesélte, hogy itt tartották az esküvőjüket. Nem is csoda, hiszen ha valami, akkor ez a hely tökéletes egy ilyen alkalomra!

eger2-5.jpg

Az esti program slam poetry verseny volt, utána pedig az Akezdet Phiai lépett fel, akik óriási bulit csináltak. A Robotkrumpli Fesztivál keretein belül számos koncert és különböző belvárosi éttermek ételeinek krumpli adaptációi várják az embereket augusztus 3-ig. És nem utolsó sorban Bolyki isteni borai, mi a Pati nevű habzó rosét kóstoltuk, ami a pincészet kutyájáról, Patríciáról kapta a nevét. 

eger2-10.jpg

A koncert után készített velünk egy interjút egy helyi blog, majd siettünk haza, hogy korán le tudjak feküdni, mert holnap meglátogat minket a családom, és este szerepelni fogunk az Egri csillagokban. Megyünk is aludni, szép estét nektek! :)

Képek: Wobe

komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása