Előkészületek -2 nap

2013.07.17.

Sziasztok! Innentől mi, Balizs Kata és Hováth Ders vesszük át az irányítást a blog felett!!

Hétfő reggel meghívtak minket Mokka reggeli műsorába, ami ezen a héten Egerben van, ahol a jelentkezésünkről, és a terveinkről kérdeztek minket. Nagyon furcsa volt a felvétel, de nagyon jól éreztük magunkat, kicsit még félszegen mozgunk ebben a világban.:)

A felvétel a várban készült, ahol ráláthattunk az egész városra, készült pár fotó is, a videót az előző postban találjátok!

IMG_3314.JPG

IMG_3324.JPG

IMG_3334.JPG

A mai napunk teljes előkészületben telt, vásároltunk, pakolgattunk, elintéztük az itthoni teendőinket, megvolt az utolsó pesti munkanap mindkettőnknek, és most már főállásban is egernek dolgzunk.

Ezt a kis firkát, egy jóbarátunk, Nikon fújta ma nekünk, a készülődésünk fejléce gyanánt, szuper lett, nézzétek!

Holnap reggel a Hegyvidék TV-ben kezdünk, aztán találkozunk a barátainkkal és egy kerti sütögetés keretein belül búcsúzunk el egymástól. Aztán hazajövünk, és összepakoljuk az útibőröndöt, hogy pénteken belekezdjünk ebbe a hónapba. Hihetetlenül várjuk ezt az egészet, teljesen be vagyunk zsongva! 

Azt terveztük, hogy készítünk egy bakancslistát arról, hogy mi az amit mindenképpen meg szeretnénk csinálni ez alatt az egy hónap alatt, szerintetek mi az amit nem szabad kihagynunk?

Szép estét Nektek mára! Holnap jelentkezünk a bepakolós-búcsúbulis fotókkal!

komment

Címkék: eger egri nikon egerben költözz egerbe eger a te történeted kata és ders ders és kata


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása