Hétvégi képek + Interjú Zsolttal

2013.08.18.

A tegnapi nap folyamán egész nap fenn voltunk a várban Végvári Vigasságon. Megnéztük a délutáni ostromot, utána pedig ottmaradtunk a Holdviola Koncerten is! Mind a ketten lőhettünk az egyik vitézlős, Pityu fegyverével is nagyon szuper volt!

DSC_0060_1.JPG

DSC_0021.JPG

DSC_0096.JPG

DSC_0042.JPG

DSC_0078.JPG

DSC_0107.JPG

 Készítettünk egy kis interjút Nektek a Villa Citadella főnökével Zelei Zsolttal:


- Miért szereted Egert? Mit ajánlasz Nekünk még Egerből az utolsó pár napunkra?

- Eger az Én városom. Nem is lehet egyszerűen megfogalmazni. Hangulatos, családias kisváros. Ezen kívül az épületek, templomok is csodálatosak. A magyar történelem egyik legfényesebb diadala köthető az egri győzelemhez. Finom borok, középiskoláink, a főiskolánk, a fürdőink is növelik a város hírnevét.
-Mikor kezdtétek el?


- A Villa Citadella több mint tíz éve működik, az alapötlet onnan indult, hogy itt laktunk a közelben, ahol egy két szobával csak szezonban tudtunk vendéglátással foglalkozni. Akkoriban még rengeteg külföldi volt nyugatról, hollandok, belgák stb…A Villa Citadella egy sikeres Széchenyi-terv pályázat segítségével tudott megépülni. 40 férőhelyes a panzió, ez 16 szobában oszlik el, van 2, 4 ágyas, vannak apartmanjellegű szobák is. Még az első Széchenyi-terv pályázattal nyertünk egy kis plusz pénzt a mostani épület felépítéséhez.

-Milyen izgalmas történetek történtek a 10 év alatt?

-Egyszer egy fiatal holland csoport jött hozzánk. Estére lementek a jacuzziba fürdőzni, és egy egész flakon tusfürdőt öntöttek a vízbe, mire leértem az egész szoba egy méteres habban úszott, csak a fejük látszott ki a hab alól..

-Jártak Nálad híres emberek is?
-Rengeteg sportoló volt már nálam például Cseh László, Hosszú Katinka, olimpikon vízilabdások és
Szabó Bence a MOB elnöke. Volt Nálunk Horváth Balázs belügyminiszter és Barátok közt szereplői is!

 

komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása