6.nap ebéd

2013.07.25.

Csatlakozott hozzánk ebédre Madák Csilla,  a Kovács Nimród Borászattól és meghívott minket hozzájuk egy borkóstolóra. Beszélgettünk vele kicsit a borászatukról és ellátott minket pár tippel, hogy mit érdemes megnézni Egerben és mik az Ő személyes kedvencei! Készítettünk Vele egy kis riportot:

                                                                          *

Mondj valamit magadról.

Madák Csilla: Egy egri leányka vagyok. Nem is, inkább cuvée. Anyukám egri, apukám tokaji. 

Mi az ami szerinted kihagyhatatlan Egerben, a váron, a belvároson, és a borokon kívül?

Madák Csilla: Van egy két tippem Nektek, hogy mi az amit nem szabad kihagynotok. Nem tudom tudjátok-e de a régi 1934-es Meseautóban szereplő Hotel, a híres egri Park Hotel nézzetek bele a filmbe, és utána nézzétek meg a Hotelt, ez nagyon érdekes lehet. Amit nem hagyhattok ki, és nagyon kevesen ismerik az a nem régiben megújult Szent Donát szobra Vécsevölgy közelében! Szent Donát amúgy a szőlő és a bor védőszentje, ezért ilyen fontos városunknak.

Van esetleg kedvenc fagyizód, vagy helyed amit mindenképpen érdemes bevennünk a Nagy Citromfagyi Tesztbe?

Madák Csilla: Mindenképpen nézzetek be a Pöttyös Kávézóba, egy fagyira, de a tepertős pogácsájuk is isteni! Ha a piac felé jártok ne hagyjátok ki a Rohlicsek lángost, és a Birincsik hurkát!

77902712 (1).jpg

DSC_0386_1.JPG

                                                                            *

Felvértezve ezekkel az új tippekkel várjuk, hogy elálljon az eső, és lecsekkolhassuk őket! Egyébként csúnya esős napunk lett a mai! Öltözzetek fel rendesen, ha kimentek, mert eléggé hideg lett. Ti mit csináltok ezen az esős délutánon?:)

komment

Címkék: eger bor egri ebéd hotel aqua egerben eger a te történeted kata és ders ders és kata


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása