12.nap

2013.07.31.

12.nap
Reggel ismét a Senator Házban reggeliztünk, és akkor érkezett a telefon, hogy ma az RTL Klub stábja interjúzni fog velünk. Gyorsan hazaugrottunk, hogy összeszedjük a legfontosabbakat. Felmentünk a várba, ahol már vártak minket, és egy lövész bemutató közben le is ment az interjú első része. Ezután a stábbal elmentünk a strandra, ahol soron kívül, a csúzda zárvatartási ideje alatt csúszhattunk párat bele a kamerába. Ezután átmentünk a Zsályába, amit a felvételen is láthattatok, és megebédeltünk, ahol ebéd közben kérdezgettek minket arról, hogy miért jelentkeztünk, hogy mik a tapasztalatok eddig, és hogy hogy érezzük magunkat. Szokatlan volt egy ilyen progi stábbal dolgozni, és igazi interjút adni, de megnéztük az esti adást, és szerintem nem sikerült rosszul!

Ebéd után hazajöttünk, hogy befejezzük a tegnapi posztot, és kicsit szépítgessük a blogot. Mire hazaértünk a kedves idős házaspár szomszédaink a reggel kiteregetett ruháinkra kedvesen ruhacsipeszt raktak, hogy le ne fújja a szél, és így szóbaelegyedtünk Velük, és meghívtak minket holnap magukhoz sütizni, és beszélgetni egy kicsit! Annyira jó élményként ért ez minket... ilyen a nagyvárosban nincs! Egerben az emberek odafigyelnek egymásra, és ez valami olyasmi amit Pesten nem tapasztaltunk eddig... vagy legalábbis nem ilyen szinteken.

Este bementünk a városba, kipróbálni az Aphrodité Görög Kávézót, ahol rengeteg különleges kávéval, és koktéllal várnak mindenkit. Mi ezen a héten, szerintem ahogy tudunk minden nap be fogunk ugrani legalább egy kávéra! Tüneményes kis hely, csipke abroszokkal, ínycsiklandozó italokkal, és fagyikelyhekkel! 

Mivel még nem jártunk a Bíborosban, ma este lecsekkoltuk a helyet, mert már eleget szégyenkeztünk amiatt, hogy még nem voltunk ott! Nagyon jó a hely, a pesti romkocsmák hangulatát idézi, és annak ellenére, hogy kedd este néztünk be csurig volt a hely! Megértettük, hogy miért szereti mindenki! Jó zene, rengeteg fiatal, olcsó árak, minden ami kell!

Jó kis nap volt ez a mai, holnap a vár egyik produkciójának próbáján fogunk részt venni, de egyelőre az maradjon titok, hogy pontosan miről van is szó!

Szép estét Nektek!

A videó elérhető itt: 28:04-től

http://www.rtlklub.hu/most/43491_rtl_hirado_-_esti_kiadas_enyhules_-_viharral_es_esovel_erkez

2013-07-30 13.02.20.jpg

DSC_0055.JPG

komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása